Jobba hos oss 2017-08-30T13:26:32+00:00

Arbeta hos oss

Om Helianthus

Helianthus driver idag 14 förskolor i Huddinge, Nacka, Nyköping och Örebro. Under de senaste åren har vi vuxit ordentligt och organisationen består nu av omkring 200 medarbetare. Eftersom vi har för avsikt att starta fler förskolor håller vi alltid utkik efter duktiga och trevliga medarbetare.

Vår personalidé är att skapa ett klimat där våra medarbetare känner stolthet, engagemang och delaktighet. Att förverkliga läroplanens intentioner är endast möjligt med kompetent personal som drivs av att utveckla och förädla förskolans verksamhet. Genom att tillhandahålla en god arbetsmiljö med ett begriplig, förutsägbart och strukturerat arbetssätt skapar vi en känsla av sammanhang och delaktighet.

Det ger goda förutsättningar för att vara nyfiken och kreativ och styrker varje enskild medarbetare i det vardagliga arbetet. Det måste finnas utrymme för glädje och skratt och tillsammans bygger vi en gemenskap, en vi-känsla där alla blir sedda och lyssnade på.

Som medarbetare hos Helianthus erbjuds du:

  • Möjlighet att vara med och påverka.
  • Stimulerande kompetensutveckling.
  • En trevlig och många gånger unik arbetsmiljö.
 Är du intresserad?

Fyll i ansökan här till vänster så hör vi av oss!

Aktuella tjänster

Förskolan Lupus söker köksbiträde!

Vi har ett stort tillagningskök och tillagar ca 200 portioner mat/dag. Förutom tillagning till vår egen förskola caterar vi mat till 4 andra förskolor.

Arbetssysslorna innebär:

  • Förbereda leverans till de olika förskolorna.
  • Tillredning av grönsaksbuffé.
  • Plocka upp varor.
  • Ta emot cateringvagnarna och hålla rent dem.
  • Diska och hålla rent i köket
  • Hjälpa kocken med olika sysslor i köket.

Vi söker dig som är positiv, engagerad och har lätt att samarbeta!

Du bör ha grundläggande kunskaper inom kök.

Tjänsten är på deltid, ca 50%

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson: Förskolechef Camilla Idzikowski via mail: camilla.idzikowski@helianthus.se eller på telefon 070-758 56 51

Förskolechef till utmanande uppdrag i Örebro

Förskoleteamet Helianthus behöver förstärka ledningsorganisationen. Vi söker chef till förskolan Kottebo, belägen vid i Örebro, nära Rynningeåsen. Kottebo startade för sex år sedan och består av sex avdelningar med tillagningskök och en mobil avdelning i form av förskolebuss.

Kottebo är en av de förskolor som nått de högsta resultaten i kommunens kvalitetsmätningar under flera år i rad!

Som förskolechef kommer du att vara lokalt ansvarig för kvalitetsarbetet på förskolan enligt läroplan och företagets verksamhetsplan. Chefen är också ansvarig för barnplaceringar, ekonomi, personal, dialog och information till föräldrar samt kontakt med kommunen. Uppdraget som chef inom Helianthus innebär varierande arbetsuppgifter med allt ifrån administration till att vara en modell och förebild som pedagog.

Vi förväntar oss att du har pedagogisk högskoleutbildning och ledarerfarenhet. Du bör känna dig i bekväm i rollen som ansiktet utåt och lockas av möjligheten att få vidareutveckla verksamheten tillsammans med duktiga medarbetare. I övrigt önskar vi entreprenörskap, ett glatt humör och god samarbetsvilja.

I ditt arbete kommer du att få nära stöd inom: Kvalitet och utveckling, ekonomi, lokal och kök, personal och administration.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson: Eva Husbom, eva.husbom@helianthus.se

Skicka in din ansökan