Loading...
Svalbo 2018-09-20T12:50:15+00:00

Välkommen på kvällsvisning på Svalbo förskola!

Är ni intresserade av att veta mer om Svalbo? Hur vi arbetar med vår filosofi Ut & Njut, hur vi dokumenterar barnens lärande genom appen UNIKUM eller vilka positiva resultat vi ser hos barnen av gå i en förskola som arbetar med Förskolebrevet? Kom och ta en titt på våra fina ljusa miljöer, ställ frågor och få en inblick i vår pedagogiska verksamhet i lugn och ro.

Kvällsvisningar erbjuds datumen:

Tisdag 19/6 kl. 18:00

Onsdag 20/6 kl. 18:00

Tisdag 26/6 kl. 18:00

Torsdag 28/6 kl. 18:00

Anmäl intresse till Eleonor Dahlberg, förskolechef, eleonor.dahlberg@helianthus.se. Maila även om ni har önskemål om visningar vid andra tider eller om ni har frågor.

Välkomna!

VÄLKOMMEN TILL SVALBO!

Svalbo är en nyöppnad förskola som erbjuder verksamhet i nyrenoverade fina lokaler. Det unika läget med vackra vyer är inbjudande både för barn, pedagoger och föräldrar och går hand i hand med vår Ut och Njut-filosofi. Här arbetar fyra pedagoger och vi har plats för ca 40 barn. Signifikativt för Svalbo är att vi arbetar med barnen i mindre barngrupper och konstellationer utefter ålder, intressen eller behov. Detta för att skapa goda förutsättningar för att barnen hos oss ska ”kunna – vilja – våga” i mötet med gamla och nya utmaningar och upptäckter.

HUR VI ARBETAR

På Svalbo är barnen medskapare av den pedagogiska miljön, vilken utformas utifrån de behov och intressen som barnen har. Detta innebär att det under en termin kan bli många olika ommöbleringar, allt för att skapa så många lustfyllda lärtillfällen som möjligt. Vi arbetar alltid med barnens bästa i fokus.

Alla Helianthus-förskolor i Nyköping arbetar aktivt med Förskolebrevet, vilket innebär ett medvetet arbetssätt och förhållningssätt i hur vi som förskola kan skydda barns integritet. Läs mer på http://treskablinoll.nu/forskolebrevet/forskola/

”Vi släcker inte bränder, vi förebygger dem” (http://treskablinoll.nu/)

PRAKTISKA INFORMATION

Maten som serveras kommer från ett tillagningskök i Nyköping hos cateringföretaget ISS, som också lagar maten till en stor del av kommunens skolor och förskolor.

Vi har lediga platser så välkommen in med din ansökan!

Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information om hur man ansöker om plats eller om du har andra frågor!

Kontakta förskolechef Eleonor Dahlberg på 070-437 96 04 eller eleonor.dahlberg@helianthus.se

ANSÖK OM PLATS

Adress:
Ymers väg 26
611 50 Nyköping

Kontakt:
Förskolechef: Eleonor Dahlberg
Mail: eleonor.dahlberg@helianthus.se
Tel – Förskolechef: 070-437 96 04
Tel – Förskolan: 076-501 04 60